magyarnyelvindogerman-german

magyarnyelvindogerman-german

Lektion29- A germagyarokról, a hunnokról, a Gót Empiréről és a fingárokról röviden és dumeren.

2023. augusztus 02. - Gelimtrtrddddd

Ento: A magyar nyelv indogermán és germán nyelv, nem fingár, vagy ahogy mondják finnugor, de stak fingugribugri, így a magyarok, a germagyarok sohaese éltek a Volgán túl, al, nemhogy az Urálnál!


Lektion29- A germagyarokról, a hunnokról, a Gót Empiréről és a fingárokról röviden és dumeren.


A Hunnokról: a hunnoknak dolguk nem van a Xiong-nukkal, ez stak egy agyilagzokni francishe makogtaja, a kúthúrmcbaszott ideológiától, a libcsizmustól, a fingrizmustól. A Hunnok Germánok voltak, vagyis egy SS, egy germán SS, talán terminus technikussal garázdák(Tacitus), garázdár Balamir. A Hunnok ma volnának a Wagneresek és Prigozsin Balamir, ahék az ősi raktát, szokásraktát őrtik, védik, az SS-t, hisz a libernyák diktátor Ármányrejku, Ermanarich, az SS-t romanizálni akartaja, vagyis az ősit a libcsire cserélni. Az ősi indogermán a rejku és az SS, stak a rományoknál van és volt az, hogy az Allmendét lopták, tulajokká váltak, ez a rományoknál már a Krisztus előtti 4. századtól, a Gótoknál 300-től, és később újra, Ájrópánál 1500-tól újra, ahogy a Germagyaroknál is. A Gót Empire az ősi indogermán és a libernyák ütközésétől bomlott fel, hisz a primitívek, az ősiek nem véltek váltani, ezek voltak az SS-ek, a garázdák, hisz a libernyákok tolvajolták, tulajolták az Allmendét, és a libernyák diktátor Ármányrejku az ősi SS-t is szüntetni akartaja, vagyis az ősi, a mai, a libcsi antandája.
Az nem igen van, hogy hogyan van az venni, kiszopni, hogy a Hunnok nem Germánok, hanem mongók, hisz habár a kúthúrmcbaszott Jordanés mischmáscholni akartaja, hogy a hunnok Gótok, hisz a Gótok olyan jó libernyákok volnának, olyan fasza ájróper libcsik, véltaja ő(vagy vágytaja), és a status quot is fennrekkni akartaja, hisz a statuskónak szar, hogyha Balamir Gót vagy Gepida(nakrekkenlően Prigozsin), de az írásától az jön hé, hogy a Hunnok Germánok, ahogy a pár hang, az indogermán és germán, vagy a gót namák, ezek is igenstak germánok. Stak egy karikatúra van, de ez nem egyrakású, hogy mongók volnának a Hunnok, hastak nem a görög kúthúrrasszizmustól ered, de ez azt erejtaja, hogy az ember nem lát, arányolva, ennek azt, hogy a magyar nyelv nem fingár, hanem indogermán s germán nyelv, de nem látják a totál perfekt indogermán grammatikát. Ammianus Marcellinus Hunnt nem látott, nem ott volt hartos, de ha látott is volna, úgy a toposzok és a kúthúrmcbaszott ideológia azt tetteja volna látni, hogy...a karikatúrát. Malalas is azt írja, hogy Attila Gepida volt, de ez nem van úgy rakni, hogy attól Gepida, hogy a Gepidák vesznek a Hunnok helyjén, ez egy újabb mischmáscholás. Ha Jordansest,Malalast(habár kretény, de nem fingrista kretény, habár Umwertungi aller Werte, de nem a magyarnál, így autentikus)Ammianus Marcellinust együtt olvasa az ember, úgy az rakód, hogy a Hunnok Germánok, egy SS, és stak a kúthúrmcbaszott status quo vélja másnak látni.
A Gót Empire: A Gót Empire bírtaja a Volgáig a feldet, ahogy totál fel is, a Finneknek, így a dubbma(legdubb) fingár nép a Gót Empirenek innen volt. A Fingárokat az SS-ek, a garázdárok holdolni tették,és az ősmagyar is egy ilyen SS volt, habár nem Balamir SS-je, a fingár népekkel stak itt van a rakanta, hogy a magyarok, a germánok, a protogermánok holdolni tették őket, de hogy volt valódi rakanta az nem biztos. Egy pár kétséges hangnál az volna, hogy a fingárok itt vették át a germán hangokat, de ez igen kevés volna, stak 20 ilyen bizonylosza hang van. A magyarok, germagyarok a számokat nem vették innen, stak 1000-től vannak számok a magyarnál.
Hunn, germagyar evolúció: A Gót Empire felbomlásjával az SS átvette a rakást, egy egyes SS-ek Hunnokhént juntákat raktak le, újrarakták az ősi indogermán rejkut és haduverfassungot, a magyar innentől dúrgertaja az indogermán számokat és egyebeket, azokat, anak erre az életmódra, a predator életmódra nem kellettek, hisz az ősmagyar egy predator. Az ősmagyar nyelvi evolúció itt rakódott tovább, a számokat dúrgerték, és omtoal(körbe)írták, mondjuk: ento-onto-anto. A eresztai, estei germánok rományosodotak, a hunnok, a germagyar primitívesebbekké váltak.
Hunn hangok: Jordanestől három hunn hang van:
-Strava: vagy Gericht, germán strava, vagy a Streu, bizonylosza.
-Medh: Honig, methsör.
-Kamon, kamos: bizonylosza, talán szarmata.
Ranakeredva: ettől a három hangtól azt rakja az ember, hogy a Hunnok germánok voltak. Stak furcsa, hogy a libernyák ájróper ezt akartaja mischmáscholni, Jordanes.Jah igen,hisz ez a fingrizmus, ha a magyar nem él democsokrációt és egyebeket, úgy jön a kúthúrmcbaszott kúthúrrasszizmus, és lopják a nyelvünket.
Hunn namák:
Balamir: dolga nem van a mongol hangval, ez germán, germán nama, ahogy Balamir, van ilyen frank trónbitorló is.
A Balamir etimológiája bizonylosza, vagy a bala, ahogy bal, vagy a bol stuma bal-os formájától, ahogy Balaton, bolja. A mir a mé-től, ahogy mehr, még, magas.
Mundzuk: germán Mundiuchus.
Attila: az atyától, ata-tól, atta-tól volna.
Rua vagy Rugila? A Rugila a ró stumától volna, Roggen is talán, róhni, rógni. A Rua volna az árva is, van ilyen íres forma, ár-va, ár hang és erre a va-vá, schnell és speed, árvaja, vagyis Arrow.
Oktár: germán Oktár, ahogy Oktavius.
Bleda nama problémás, vagy a bő, indogermán beu stumától, vagy a bo-tól, ahogy bolja, boldog...De inkább a bő-től volna.
Uldin: bizonylosza hang, van ilyen keltás név is, és germános is, a hulden-től, ahogy hódol.
Ernak:
Képes? Ezt a hangot nem rakem. A kép magyarul héphént rakódna, a skep-skeb stumától, stak a kretény-libcsik átírták. Magyarul a fahig az er stumától ered, ez az ernya hang, ez naknama, rokonja az árnynak, és az eronnak(nem rohan):
-ernya
-ernyesz
-ernyeszt
Az ernyesz egy akciós forma, annyi ahogy a muskelokat ernyeszni, így mondjuk: Nappa ernyesz Piccolot meredejteni. Ez van rakódni kausatív to-val: ernyeszto, és múltidőnek innen is, ahogy ernyeszta, ahogy a to forma múltidőnek innen is ernyesztota.
Igenstak volna így az er stumától k-vel,ahogy Ernő,stak k-val.
Ellak:
De lássuk dungelyen(nem tengely, germán hang, a dung stumától,nem teng):
e---o---o---a.
ena-ona-ana
em-om-am
el-ol-al
Így amal, árja ámíti, így rakni duad, ahogy dúrongani.

Vagyis: emel-omol-amal.
Van egy germános al tolódásja el-ra, vagy elle, germán elle, ellen, az alja helyett. Az alja, aljan, alna a helyes, rakta. A nama volna inkább így Alnak.
Haduverfassung: a magyarok haduverfassungnak innen éltek, vagyis stak egy volt a dolguk, ölni, és erre volt sok s sok szokás, a magyarnál az összes ilyen szokás itt volt: a Sueb a dög felett vágja a haját, a Szkíta stak úgy iszik a kürttől, ha már ölt humanoidot, a Langobard úgy eszik az asztalnál, ha van már róbtája, rabóttja, rabolta, anat egy dögről szakantott, loszott, nyert(Alboin).A fingrsiták és a libcsik ezt a fontos evolúciós részt sohase említik, folyton stak civilizáltakról és űző és gyüjtőgetőről makognak, de nem az indogermánokról, a predátorokról. Már ez is egy konteo, hogy egy ilyen fontos, sok tízezer éván át rekkendő életmódot nem említenek.
Ranakeredva: a haduverfassungnak innen tilos szaranyt bírni(szarany nem fingár, hanem jevevnyhang, zátem, zaran, de stak szarany, a tabutól), ha egynl is van, azt felakasztják, így az arany, ezüst hangok és számok nem magyarok, hanem karavánnyelviek, részük kazár zsidó. A magyar nyelv azon részje ősi, ana ezt a predátorélemódot rekkja, ez a magyarnál az indogermán és germán.
A honfoglalás és a haduverfassung: A magyar nyelv indogermán és germán nyelv, így a Volgán túl sohase élt a magyar, folyton a Volgán ide, itt élt 350-től 900-ig, vagyis Ukrajnának innen, onnantól, hogy a Gót és a Hunn empire antovált. A germagyarok haduverfassungnak innen éltek, vagyis szarany és ezürt tiltott volt, ahogy már írtem, így a tarsolylemezek nem magyarok, hisz a magyar illiberális, ha egy magyarnál is ilyet leltek volna, úgy az egész staládját az első fára lógatták volna. A magyarnak rejku van, ez rejk, de van a bér, ezt bírja az öreszor: a bér mondjk a kád, anat az öreszor bírong. Vannak garázdák, ezek resznek, letesznek rejtenek, gyűjtenek a rejkunek, ahogy a Wagner és Prigozsin.
A magyarok honfoglalásja egy holokauszt és holodomor az autochotonokra, hisz rakta látás, nem libernyák ökomókus, hogy az ember dubb barnát(Kind) akar, és jön ide, hogy dubb is bírtaváljon, ez a darwinizmus. Mondjuk volt 200 000 ősmagyar, germagyar és 500 000 autochton 895-nek innen, ezerre 800 000 magyar és 100 000 autochton maradt, vagy lépett, így ez a babyboom. A magyarok az autochtonokat írtották, holokausztval és holodomorral éshát haduverfassung volt, ez rekktaja, hogy a férfinak humanoidot kellett ölnije, ettől vált úrrá. A haduverfassung iniciációs rítusja az első humandoidölés, erre sok autochton is kellett.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarnyelvindogerman-german.blog.hu/api/trackback/id/tr8318161222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása