magyarnyelvindogerman-german

magyarnyelvindogerman-german

Lektion50-A számokról, a szolga hangról, a pénz hangról, a dolog hangról, a munka hangról.

2023. október 01. - Gelimtrtrddddd

Ento: A magyar nyelv indogermán és germán nyelv, nem fingár, vagy ahogy mondják finnugor, de stak fingugribugri, így a számok nem a magyar nyelv részjei, hanem unnaturálisak, aljanok, idegenek, igenstak kazár zsidók. A számok unnaturálisak, hisz ona barna is stak később, hogy most számmal mondjem(paradoxon) 7 éves időtől számol, ígyhát a szám ab ovo unnaturális, nem volna, és nem is van a magyar nyelv részje. Ha unnaturulásiak, úgy hogy maradnának fenn naturális, eredői omtoaljoknál(Umstände). Sehogy! Hogy az ember bírta van(geboren), a magyar, úgy nem hallja a számokat, stak a művi, a műveltségtől erednek, nem a nyelvnek innen vannak, nem immanensek, így a magyar nyelv nem fingár. Fura, hogy a számokat a stumanyelv részjeinek makogják, úgy hogy a magyar, ona barna(Kind) stak később számol, fingrista kell arra. De nem stak ettől unaturálisak a számok, hanem attól is, hogy a magyar, ősmagyar, a germagyar haduverfassungnak innen élt, vagyis egy más, aljan kaszt számolt, nem a magyar, nem az ősmagyar. A magyar evolúciója a germántól úgymond hunn, hisz dúrgertük az indogemrán számoat, egy olyan életmódot élte a magyarok, ahová számok nem kellettek, éshát számokkal beszélni tiltott is volt az ősmagyaroknál, hisz a számok a kereskedelmre kellettek, de a magyar haduverfassungnak innen volt. Szokott evolúciós folyamány, hogy olyanok dúrgertvé válnak, anak nem kellenek egy omtoaljnál, ilyenek voltak az ősmagyaroknál a számok is. A számok a kereskedelemre kellenek, de a magyarnak tiltott volt, stak ölni volt regelta, de számokról beszélni tiltott, ahénél szaranyt leltek, azt az első fára lógattak. A magyar, ősmagyar ha rób, szakant, lovat, úgy stak bért regelta róbni, nem szaranyt, és pízt, ezeket a rakónak kellett rejni, ena rakó rejtaja a más kasztnak, mondjuk a zsidónak, és az volt a globális ökömókuson, nem a magyar.
A magyar nyelv indogermán és germán nyelv, de a magyar germagyarvá vált és van egy struktúrája a magyar nyelvnek, egy árnyja, Kirgenje, enne rekkint rakód a magyar nyelv struktúrja. A fingrizmus kúthúrmcbaszott, a germagyarizmus antikúthúrális, így a kettő nem mondja ugyanazt, hogyha mondjuk a ranakeredvájuk egy is volna.


Lektion50-A számokról, a szolga hangról, a pénz hangról, a dolog hangról, a munka hangról.
A magyar nyelv indogermán és germán nyelv, de rakta kérdés, hogyha mondjuk egy hang volt a germánnál is, hogy az most volna-e magyar vagy se? Írva volt, hogy a magyar nyelvnek van egy struktúrája, egy árnyja, és ennek az árnyak kell hogy a hangok arányeljenek, nakrekkenjenek. A magyar nyelv dúrgertaja az indogermán számokat, hisz olyan volt az életmódja, hogy nem kellettek a számok, de Szemlosza Pityuval és az ökomókiával újra itt vesztek, stak nem a magyarok, hanem a más kaszt hangjai, hisz Umwertung aller Werte volt. Az Umwertung aller Wertet itt most mondjuk annak, hogy az előállítás nakrekkések váltottak, vagyis stak a művi fingrizmustól volnának a hangok, nem attól, hogy a magyar nyelv részjei.
Példák:
Dolog, dolgoz: ha a dolog hang a gót dulgs, ír dligi, és ez rekkja, azt hogy Schuld, úgy nem igen magyaros a hang, nem a magyar mentalitás hangja. A dolgoz egy bullshit hang z-vel, dúrgerni kellene. Ez a gót és ír hang a szlávnál is ott van, de a magyar nyelv indogermán és germán nyelv, de germán nem volna, hisz a magyar nyelv germán nyelv. Egy hangnál fontos az is, hogy hol is foglalta al a struktúrának innen a helyjét, erre volták már példák, mondjuk a víg-vidám, bolda-bolond, vagy a lak hang. A dolog és dolgoz hangok így olyan libernyák, fingrista hangok, így szlávnak mondanám, de nem a fingrista kúthúrmcbaszottságtól, a szlavófilióától, hanem attól, hogy nem az ősmagyar mentalitás ez. Egyhol volt dulgs gót hang a magyarnál, hisz a magyar nyelv germán nyelv, de ott a struktúrának innen máshol volt a helyje, később dúrgerve vált, és a germántól ment a szlávra, vagyis így az ősmagyartól, és a szlávtól újra ide. Az ősmagyarnak ez a hang nem kellett, hisz az életmód így a balamiri, a hunn volt, a haduverfassung, hisz balamir leöröngtaja a pógár-romány-libernyákokat, és a romány habubsdot is(ius).
Ranakeredva: a hang stak a produkálás libernyák(feudál-libernyák) módjával leltaja a helyjét a struktúrának innen, nem ősi hang, nem primitív, nem a magyar evolúció, és revolúció hangja, ergo a produkálás módjának váltásjával(ősmagyar haduverfassung, illberalizmus), a hang dúrgerni van.
Pénz: A pénz hang a fon-fűz magyar hangok indogermán formájától ered, spannen, spand, ahogy Pfenny is. Ha hang így a latin pant és ettől a germán pand hangtól ered, német Pfand. A hang már a germán részje volt 350 előtt hisz, hisz a magyar nyelv 350-től van, így itt is nehéz a kérdés, hogy a hang ősmagyar-e, vagy jevevény, német vagy szláv? A magyar nem bírja a számokat így a pízt se, az első tett 350-től volna a píz dúrgerésje, a romány habubsd(ius) dúrgerjésje.Az ősmagyar, germagyar haduverfassungnál pízt rakni, pízzel bánni stak az idegen, aljan kasztnak, mondjuk itt zsidó volt regelta, a magyarnak tiltott, vagyis a szokot, hogy úgymondjem normál magyarnak a píz hangot nem kellett ismernije, stak sajna hogy most itt van az a Sklavenaufstandtól ered, ahogy mondju az örmény hor és haszon hangok is.
Ranakeredva: a magyar, a primitív perspektívától, nem a fingrista-libernyák perspektávótl az mondanám, hogy a píz hang szláv, de nem a kúthúrmcbaszottságtól, hisz a píz a liberált produkálás egy hangja, így ha szláv, úgy dúrgerni van. A pízhang, ahogy latin pant, német Pfand volt a magyar nyelvél 350 előtt, stak máshogy nem úgy ahogy a mostani struktúránál, de Balamir dúrgertaja, a magyar ethosz.
Ennek:
Fizet hang: logikus volna, hogy ez a hang a fűz hangtól ered, ahogy mondjuk ennek egy latin fomája a pant, ettől ered a píz hang is így, nem iráni hang. Vannak olyan fingristk, ahék azt makogják, hogy magyar hangok nem is vannak, stakhogy a magyar nyelv indogermán és germán nyelv, így a magyar a germán, így vágynák, hogy a fizet hang is mondjuk iráni volna, nem a fűz hangtól, de attól, hogy ők kúthúrmcbaszottak, én antikúthúrlis, ősmagyar, primitív vagyem, így nagyobb a problém, hogyha mondjuk a fűz hangtól volna a hang, így nehezebb volna a fizet hangot dúrgerni.
Szolga: az etimológia bizonylosza, de egy vélt etimológia, ahogy a szláv hang az írnél is ott van, slúg-hént. Ennél dubbet mondani nem van, hogy indogermán hang-e vagy nem. Mondjuk volna a hang a lóg hang-tól, szalóga is volna, de ez bizonylosza. Ha van indogemrán stumája, úgy germán volna, vagy az írtől, a keltától átment a germánina is, de ez is bizonylosza.
Az ősmagyar haduverfassungnak innen tiltott volt a Sklaverei, de nem rakni, hogy a szolga és a Skalve egyek volnának-e, hisz az is volna, hogy klán, az írnél ilyen rekkés is van. Sajnos az Umwertung aller Wertenek utának már rakjuk, hisz ma antandául vannak az ühgyek, ahogy mondjuk a mini hangtól a miniszter hang az nem egyéb, ahogy Sklave. Az ősmagyaroknál az ilyen, hogy miniszter és egyebek nem volak mások, ahogy Sklavek, ez volt az Umwertung aller werte előtt a Sklaverei. Szemlosza Pityunál stak Sklavék, libertik,szabadok voltak, nem ősmagyarok, hisz az olyan tettek nem egyebek ahogy untermenschlichek, sklavischek. De ma a democsokráciának innen a miniszter, a Sklave, a libernyák ugat a magyarnak, mondván, hogy a magyar nyelv fingár nyelv, és stak libertik vannak. Ez bullshit, Umwertung aller Werte, libernyák ideológia, hisz a magyar nyelv indogermán és germán nyelv.
Magyarul a Sklave az Sklave, ezt a hangot mondem inkább, vagy franchise, libernyák, szabad, ezek nem a klán, a Sippe, a nép részjei, és az ősmagyarnál a korcs magyaroktól, már nem magyaroktól, választották a Sklavekat, stak így volt regelta a Sklaverei, úgy is mondjuk, ha ismerni vágya a pénz hangot, így a pízt, a szaranyt tovább bírni, úgy már nem magyar, hanem libernáyk, olyha herélik is őt.
Munka: etimológia bizonylosza, volna a szláv móka, egy indogermán menk stumától, stakhogy a magyar nyelv egy indogermán és germán nyelv, így volna az ősmagyarnál ez a hang is. Dubb etimológia is volna itt, mondjuk, hogy a menk stuma a me stumától ered, de a munka az monka volna a mo partikeltől, ahogy mühen, müde is. A menk stuma is egy boljalosza módon biztos, hogy a me partikeltől eredne, de nem boljás, hogy hogyan, így most egal, a mo stumától ered a mozog hang, a me-mei-től a menni, méh, méz hangok. Az is volna, hogy a mühen hangtól ered, stak a kretény-libcsik a szlávval contamninálták, ahogy mondjuk a studa hangot egy szláv hangval, vagy ahogy később a bír stumától a germán bért egy bullshit török hangval, hisz a bér hang magyar, germán, de a munka így Qual-vá vált, a szláv rekkés rekkint, már ez is egy Umwertung aller Werte az új produkálás feldjén.


Ranakerdva: a munka és a dolgoz bullshit hangokat dúrgerni kell, mondjuk, a der stumától a derjedre, vagy az erjedre, ahogy mojadra, ha már mozog és mühen is van.


Anto: A magyar nyelv indogermán és germán nyelv, ha azt mondem mondjuk így, hogy a pénz, dolog szláv, úgy nem mondem, hogy kúthúrmcbuzeráljunk, hanem mondem, hogy ezek nem az ősmagyar mentalitás hangjai, az ősmagyar árny hangjai, így dúrgerni vannak.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarnyelvindogerman-german.blog.hu/api/trackback/id/tr1518225625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Пинна 2023.11.18. 20:44:57

Эй,болезный, сколько же ты тут понаписал бреда?
süti beállítások módosítása