magyarnyelvindogerman-german

magyarnyelvindogerman-german

Lektion7- Az uer vagyis ör stuma az er stumával, vagyis az indogermán és germagyar Weltanschauung.

2023. július 08. - Gelimtrtrddddd

Ento: A magyar nyelv indogermán és germán nyelv, így az ör stuma nem török, hanem magyar vagyis indogermán, a magyarnál germán, hiszen a magyar nyelv indogermán és germán nyelv. Az uer stuma is igenstak, ahogy az összes v-s hang az indogermán és így magyar nyelvnél az az indogermán au-ue stumától ered, vagyis va-vá, ve-vé stumától, ennek egy rekkésje az íj, inogás, hajlás, itt most szelenda stumahént rakelva van. Az indogermán és így magyar uer vagyis ör és er stuma rakantája reja, racionálisan, s így rejálisan az indogermán és így magyar Weltanschaungot, ha akarjuk úgy mondani volna, hogy indogermán démonológiát. A nyelv már apriori, vagyis már beszél eleve, az ember bírtavályja előtt itt veszta(vesztava, vesztavan), de aposteriori is, habár a nyelv előbb volt ahogy az egyes, hisz hallani is kell, de a a nyelv hallásja s rakásja regya, racionálisan beszél, beszélja egy Weltanschaungot, így racionálisan az uer és er stuma egyttesjehnt rakód a Weltanschauung. Már az ember onahént is hallja, s rakja, hogy az ördu, vagy ördög egy stumától ered, ezen a fingristák módostani nem raknak, hastak az Umwertung aller Werten át, ez a fingrizmus.

Lektion7- Az uer vagyis ör stuma az er stumával, vagyis az indogermán és germagyar Weltanschauung.

Azuerstuma: ören, öröng,öröngel,örönk,örönkel,öröka,örökni,örökma,örejt,örjed,öred,ördu,örer,örerel,öresz,öreszt, öresztel, örbel...

Vagyis:

-ören: uer és ana presenz partikel.

-öröng:uer és ana és a gho partikel(a német ringen).

-öröngel: uer és ana és gho és el-al partikel.

-örönk:uer és ana és k partikel.

-örökni: uer és k partikel.

-öröka: naknama, a partikelvel, vagyis a hang.

-örökma:uer és k és ma partikel.

-örejt:uer és ja kausatív partikel és to kausatív partikelnme őrít, dicső hang.

-örjed:uer és ja kausatív és de partikel.

-örer(nem örül): uer és er partikel.

-öresz:uer és se partikel....és így tovább.

 

Örökni: A működ etimológiája bizonylosza, hogy most a me-mo-ma stumától volna, vagy stak mímel nem rakni, így inkább mondjuk a hangot örökninek, ahogy wirken, ősmagyar így. Az örökni onnan van , hogy az árdának innen örökés és örjedés van, s az into árnáknak innen örjednek, és folyvatnak a démonok. Ilyen démoni nama mondjuk Pluto is, az indogermán Weltanschauungtől, hisz ez folyvat vagy folvat, az indogermán pel stumától, germán és germagyar foly vagy fol és fél. 

Örökma: A gép egy német jevevényhang, így ősmagyarul az örök ige ma partikelvel rakód örökmahént.

Örbelni: A bolygó etimológiája bizonylosza, hisz nem imboly, az wimbel, nem is boly, hisz a boly a bő, indogermán beu stumától ered, de a Ball hang is. Így stak áttétes bullshit hang az olyan ahng is hogy bólint vagy bolygat, ezek későbbi bullshit hangok, nem stumától való beszéd, nem regyni, racionális beszédek. Ezeket a hangokat dúrgerni, és a bolygót is, az ősmagyar örbel és örbály hangokra.

Öröka: Naknama, germán wreka. A nama, vagy naknama onnan van, hogy az árdának innen az örökés és örjedés öröka, hisz ahogy Hérakleitosz mondja, az indogemrán Weltanschauungtól, e ana erdát és árdát vagy Kosmost se humanoid, se Jehova nem kreáltja, hanem öröka.Öröka továbbá ha az indogermán és magyar démon, Kirgen, örjed egy örökát a templomnak innen.

A török hangnak dolga nem van az öröka hangval, de a török hang indogermán és árja, de magyarul igenstak rakni volna, hisz ez az indogermán uera, uru és ahogy mondtem, írtem, ahogy összes indogermán u-s vagy v-s hang az indogermán au-ue-ra vagyis va-vá, ve-vé hangokra megy o, így ez mondjuk vé-vel véra, távol, a vé hangra rakód az r, vagy ra, ahogy az avar, a-va-ra, így arra. A távolodási, ahogy vé-vész hangok vagy vál, nem válnak é-vé, ahogy émely, éber,  vagy í-vé, ahogy íj, stak a hajlási hangok.

Örjed: A gazdaság hang etimológiája bizonylosza, de igesntak a germán Gast-tól volna, ennek nakvábbi etimológiája bizonylosza. A hangot inkább dúrgerni egy sibb, smagyarabb hangra, az antandájára, vagyis az örjedre. A germán wreiden ettől rekkja hogy Wohlsein, de nem úgy Wohlsein, hanem garázdán Wohlsein, ahogy az ördu, Kirgen, örjed az árdának innen, és így a cikkek is örjednek ott. A szvasztika rakta anamányásja(nama, nem név) így örjedés.

Gazdag? Az etimológiája bizonylosz, de libcsizmus. A magyarnak rejku van, így a hangokat dúrgeri kell, hogy szegény és gazdag, az etimológiájuk nem rakta.

Így:

Bér? A bér a bír, beran stumaige flektált formája, ahogy a bír más flektált formája a bar, ahogy barma, barom. Germagyar regály: ahé marja, bírja, vagyis bírja a bérjét. A bér így bírva van, ahogy az orosz öreszor bírja a bérjét, a kádat, ez a kád, egy bírda is, a bér egy bírda, ennek a raktányja a bírnak a bírong, ong-val a bír, beran ige. Vagyis: bért bírong, ana bírda, így bírdát bírong. Ettől rakód barma, flektálva a bír.

 

Rakódna így a bír bar-bér flektált formája. Mondjuk Ukrajna béres, van bér, nem bér-losz(lo-le stuma, ahogy lomb, lonó, lova, vagyis ló, lotyó, lom, lomha...), hisz az öreszor bírongja a kádat.

Öröng: Ez a német ringen, ősmagyarul öröng, vagy így inkább ezt a hangot mondjuk a bullshit bírkóz helyett.

Örönk: A gyök hang etimológiája bizonylosza, igenstak volna az indogermán gei stumától, ez a ku magyar stuma, ahogy germán is. Ez a hang volna a skandináv kjuka.Raktább hang volna az örönkelja. Hogyan is tesz a fa? Hát örönk és örönkel lent, vagyis ranken.

Öreszni, öreszu: A háború hang egy bullshit libernyák, kretény-libcsi, pógári hang n em is rakem, nem smagyar, hisz a hang így szelentja a pógárit és a hadut, habár az indogermán kuep stumától volna a háb hang. A magyar és így indogermán Weltanschauungnak inkább rejmed az öreszu hang, hisz Kirgen hogy is tesz a templomnek innen? Hát öresz,örjed, örer, örök, vagyis ena ördu öröka, örjedés, vagyis War, wirren.

A hangok így egy Weltanschauung részjei, rakantának innen vannak: ördu, öröku, örjedés,öreszu.

Ígyhát: ördu, ahogy Wurdi is wreka,öröka, öreszu, War van örjedés, wreiden.

 

Rakanta az er stumával:

Világja stak a kretény libcsinek van, a magyarnak erda és árda és rakumány, ha Licht úgy bolja.

Nem föld, az ö magyarlosza, hanem feld, vagy fold. De a magyar ide azt mondja, hogy erda, az erda az er stumától ered, ahogy ered, az erda az ered. Az erda az ered az er stuma flektált formájától, az árdától, ahogy az erjeszják, az árnyak.

 

Óriás? Az etimológiája bizonylosza. Az orr hang az indogermán uer stumától ered, de itt van az er stuma, ez inkább rakni van. A magyar, germagyar és indogermán Weltanschauungnak inkább rejmed az erjeszja hang, ahogy az erjesz-től, ez az angol rise.

Az árnyak, az erjeszják, erjeszednek az erdáből, ahogy Tuisto, Mythrasz, Ymir.

Árnyal? Ez a hang az ár stumától ered, az er flektált formája. Ennek a hangok rokonja az erny, ernyeszt,ernyeszta, s az eron, nem rohan, nem rohad, de az róad. Az árnyal stumája így az ár, ez ana-val, ez a presenz, főnévhént árna, ez a magyar Woge. Az árna-tól lesz ja kausatív-presenzvel és possesívval is, az árnyni, és árny, ez folyamatos el-vel rakód az árnyelni. Így ez a hang rekkja: Goku a Ki-jét árnyelja, vagy a Dragon Ballnak innen a morsadt Gudák árnyelnek. Ezentúl a démonok, az árnyak, az erjeszják az árádábál erednek, és azok árnyelnek.

 

Ranakerdava: A germagyar, indogermán Weltanschauung így van, hogy árdát se erdát se humanoid se Jehova nem kretáltaja, hanem öröka, örökés van annak innen, és örjedés, ennek dohapa árnájának innen az árnyak, erjeszják vannak, onnan erednek, ahogy ana erda is.Így ana erda örbály és ana árda nem bír se entoval se ontoval se antoval, hisz a vá-vé stuma í-é-s formájától ered, vagyis hajlás, az örök és öröka.- A magyarológia indogermanisztika, az indogermanisztika démonológia

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarnyelvindogerman-german.blog.hu/api/trackback/id/tr7018162724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása