magyarnyelvindogerman-german

magyarnyelvindogerman-german

Lektion9.-A nyelvről röviden és dumeren(a magyarisztika indogermanisztika).

2023. július 10. - Gelimtrtrddddd

Ento: A nyelv a démon, Kirgen az erjeszja, árny. Nem vagyem se kretény, se humanista, nekem a nyelv a démontól ered, se göttlich, se humánus, hanem egy vírus, ahogy a T-vírus. A nyelv egy démon, a nyelv, és annak rendje Kirgentől és Scott őrmestertől, a rációtól ered. A démonok az árdának innen vannak, ott áradnak, és erednek ide, ahogy Ymir, Mithrasz. A nyelv onnan ered, hogy ena démon az első hangokat rejni ernya gorillára ugrott, ahogy egy vírus, és egy új entitás erjeszedta, formálódta, a démon és ez a gorilla együttesje Kirgen és Scott őrmester, a rend. A múlásjával a démon új entitáshént ohullott, visszahullot az árdaina, de a rendje, a nyelv rendje, rációja az embereknél tovább ott maradta, ahogy a démon is beszél.A nyelv egyre apriori és aposteriori, hisz a nyelv előbb volt ahogy az egyes, de aposteriori is, hisz az egyes hallja a nyelvet előbb, ana előbb volt ahogy ő. Ez az apriori így tovább örök.

Lektion9.-A nyelvről röviden és dumeren(a magyarisztika indogermanisztika).
Nyelvteóriák.
A nyelv nem van a kommuniációra, célja nem van(a cél libcsi jevevényhang, de a magyarnak remu van a ra és re stumától), a nyelv nem utilitarista,libcsi, vagyis fingrista. A nyelvnek van egy rendrakuja, ez az összes Én-nél ott van, egy struktúra, egy folyamatos struktúra, mást mond és beszél, így az egyes van, hogy a nyelv veszjen(vanjon). De ne keverjük a szezont a fazonnal, a mesterséges új-ónemmagyart és a magyar nyelvet,hisz az új-ónemmagyar is azt mondja, hogy szolgálj engem, de az nem a nyelv, nem Kirgen, nem Scott őrmester, hanem egy orwelli tákolmány(a libcsik bírják ezt az Orwellt). A nyelv már beszél és regya, de a magyar egy indogermán és germán nyelv, a dohopa struktúrája az indogermán, ahogy látni volt az előbbi Lektionoknál is,és a nyelv így beszél, így regya. A fingristák makogják, hogy a magyar nyelv izolált, de ez nem így van, hisz indogermán és germán nyelv.

A nyelvnél van teleológia, igen, de ez nem a kommunikáció, hanem a reakcióidő, hisz a nyelv az ölésre van,a primitívtől ered, és itt az új-ónemmagyar makogás, a bürokratikus klingonival szüntetni van.


A nyelv nem tárgyas, hanem unbedingt(Schelling). A fingristák és a libcsik kúthúrmcbaszottan látnak, a tárgyat akarják látni, nem a nyelvet, nem a stumát, a tárgyat leszakítani vágyják a stumáról(Pöesche, Bundenz), stumáról hallani se vágynak, vagyis a nyelvről. A fingristák a fennálló védői, de álszenten, hisz a magyar nyelvet izolálják, de a nekik tetsző folyamatokkal, ahogy mondjuk a jevevényhangokkal bajuk nem van, stak hívják magukat a zemberekre( stak ez is fura, hogy a fingrizmus Lüge, vagyis tény, és a zemberek se fingristák).
A nyelv egyre empirista és racionális, ahogy perspektivikus, és van egy dohopa(tief) struktúrája.
Herder a hangokat az empíriától rekkentené, ez olyan, ahogy ha mondják a fingrsiták, hogy hangutánzó, de ez nem rakta, hisz a nyelvnek innen igen kevés a hangutánzó hang. A nyelvnek így van egy rendje, rendrakuja, ahogy az e-o-a partikelek, és ettől eredő hangok. De hogy a nyelv veszjen(vanjon), arra kell az empíria is, és az empíria rekkentja a rendet, az eredői nyelvet. Vagyis stumák vannak, a nyelv stumák rakantája, nem dungók, Dingek, duszták, testes, tárgyak összeségje. A nyelv egy rakumány, egy szféra, ahol stak partikelek, stumák vannak, de nem tárgyak, így a nyelv szférája az unbedingt. Erre az állapotra a legrakább példa a Dragon Ball, indogermanisztikára és így magyarisztikára igen rekna így. Habár a nyelv, Kirgen beszél, de kell az empíria, a Dragon Ball-on át az ember germanisztikát rak antonak. Ontohént azt mondtem hogy a magyar nyelv indogermán és germán nyelv, ab ovo azt mondtem, és így enteredtem beszélni és rakni a német nyelvet, de a magyar nyelvtől. Japánul és németül és germagyarul néztem Dragon Ball-t, annak szférája így az unbedingt és primitív, az indogermán szférája. Erre rakta példa a düh-doh stuma, vagy az er-ár stuma: a Dragon Ball-on át a füst hangot, ez is germán hang, indogermán peis-től, germán fist, cancelltem, a düh-doh duasabb stumára, mondjuk Goku lő egy Kame-hame-ha-t és dohonszta dohong, úgy antodohonsztel. Ahogy a düh-doh stuma a Dragon Ball-on át igenstak rakni van, hogy vált a doh a düh-vé, hisz ha doh van, árnyel az árgy,úgy düh van...
Egyéb empirista példa: Vannak filmek, anak bolvások, ilyen mondjuk a Döglött akták vagy a Dr. House és ezek boljásak vagy bolvásak a bol stumától, ezt rakjuk, már volt. A kék hang etimológiája bizonylosza, de igenstak volna török, stak a török etimológiák 90 százalékja falsch, de egal. A bolvás filmeken, szériákon át a nyelv módosul, úgy hogy a rend, a ráció és az empíria harmóniaina rakód, vagyis van a bo-bol stuma, ez így Licht, s az empíria a széria, így rakód a bol-ra va, indogemrán au-ue partikel, és rakód bolva, vagyis blau.
Egyéb empirista példa: Kirgen a templomnak innen. Kirgen, a germagyar árny, démon, az ördu, azzal, anat tesz a templomnak innen, rekkja az egész uer vagyis ör stumát:az ördu örjöng, öröka, örjed, örer, örömje van...Kirgen, a démon tevésjével a nyelv szférájának innen vagyunk, így a tevésje,az egész tevésje olyan, ahogy az Arrival című filmtől az Aljanok pacája:a paca egészje a uer vagyis ör stuma, egyes erjeszedésekkel egy más, és antsó hang ered.
A nyelv perspektivikus(Nietzsche), nem tárgyak vannak, hanem stak perspektívák: egy dunkónak, dusztának, dunsztának sok 100 attribútumja volna, innen erednek azok, hogy egyes nyelveknél mások és mások a hangok, de ha egy nyelvstaládról van a beszéd, úgy nem van mondani, hogy ez stak az a nyelvjé volna, és ez stak ezjé.
Vegyünk két példát, a Stock és bot hangokat:
Nem támad, ez a hangot nem rakem, angreifen magyarul az csutni. A csu stumát anat rakja raktán a magyar, a steu stuma: csupa, csupni, csunka, csunkni, csuma, csuhé, csuha, ocsuhé, csuda, ocsúd, csudered, csúnya, csúf, csupor, csubor... flektálva csábu, csába, csámpni, csámpa, csép, csáp.
Az Angriff a csutu, és igehént stutni.
A német Stock a germagyar stuhé, vagyis csuhé, de írva stuhé, ahogy stuha, ahogy stuk, csuk, stukken, csukken, ahogy stunk, vagyus csonk, ahogy stúch, vagyis csúcs, rokonja. Már itt is két perspektíva van, hogy stunkni, vagy az hogy csuhé, vagyis az anaval csuknak, vagy az anat csuknak.
A bot a bo-bá-bu-be indogermán hangmívelő stumáktól ered, it a perspektíva boljás, vagyis ezzel ütnek.
A bot stumája, rakuja így a bo-bá-bu stuma, a Stock-nak a steu, stú stuma, hiszen tárgyak nem vannak, stak perspektívák s stumák, így olyan se van itt hogy objektivitás. Így nem a tárgyról beszélünk, ahogy a libcsi, kúthúrmcbaszott fingristák, hanem a stumákról.
A nyelv Énje: az én hang nem nem a me-től ered, indogermán ez is, hanem az indogermán oinos, az uni, ahogy univerzum is. Az Én hang a germagyarnak innen úgy rakódott, hogy volt egy ősmagyar Negan a Walking Dead-től, tettaja egy szolipszizmust, stak úgy, hogy az Én az egész magyarmányvá vált, de a nyelv Én-je Kirgen. Ezt írem, hisz a magyar máshogy olvas így Schellinget, ha a magyarnál az indogermán oinos van az ich helyjén, és írom, hogy az úgymond népetimológiákkal gondu nem van, hisz az Én-nek magájévá kell tennije a mást, így sok és sok etimológia nem egyrakásjú, hanem kevert.

A nyelv eredetje és erjeszedésje: Arról már volt beszéd, hogy honnen eredta a nyelv, hogy a démon az, de arról nem hogy hogyan is erjeszedtava. A nyelv a titáni időktől ered, mondtaja Schelling, vagyis egy brutális erőerjeszéstől, mondani volna tőle, hogy a Namekról(nem, nem a Szíriuszról). Ezt mondani, stak így vagyem rekna, hisz így nekem a Titánok Goku és Dermesztő a Nameken, innent ered az ősmagyarem, a nyelv szférája, a német rakásem is. Az indogermán ősidőt, így a magyart is, erre a küzdelemre, Gokutól és Dermesztőtől, nakrekkem.
Humboldt a nyelvrokonságról:
1. Sprachen, in welchen Gleichheit oder Aehnlichkeit concreter grammatischer Bezeichnungen sichtbar ist, (und nur solche) gehören zu demselben Stamm.[356]

2. Sprachen, welche, ohne eine solche Gleichheit concreter grammatischer Bezeichnungen, einen Theil ihres Wörtervorraths mit einander gemein haben, gehören zu demselben Gebiet.

3. Sprachen, welche weder gemeinsame grammatische Bezeichnungen, noch gemeinsamen Wörtervorrath besitzen, allein Gleichheit oder Aehnlichkeit in der grammatischen Ansicht (der Sprachform dem Begriff nach) verrathen, gehören zu derselben Classe.

A magyar nyelv így egy indogermán és germán nyelv, a konkrét grammatikai jelek a magyarnál indogermánok és germánok, az összes Bezeichnung sichtbar. A magyar nyelvnek dolga nem van a fingár és egyéb agglutináló nyelvekkel, hisz a magyar nyelv indogermánul és germánul agglutinál, és arányelés in der grammatischen Ansicht a fingárnál és a magyarnál nem van, stak felületesen, ahogy felületesen az agglutináló nyelvekkel is(kivéve a japán). A magyarnak és a fingárnak együttes nem van, anak vannak az indogermánok, de a magyar nyelv grammatikája durch und durch indogermán és germán, ahogy a hankincsje is indogermán 99 százaléknek innen, így már stak Occem borotvája kellene ide, hogy mondja az ember, hogy a magyar nyelv indogermán és germán nyelv.
A stumanyelvről: a stuma nyelv, anara rakunk, így ez ena raku, az ana egy nyelvkél struktúrának innen van és ahogy a stumastruktúrának innen, és az agresszív hangok, a primitív, ahogy mondjuk rakjuk a Dragon Ball-t.

A magyar nyelv küldetésje: Umwertung aller Werte, primitíve Revolution. A magyar nyelv egy indogermán és germán nyelv, grammatikailag igen ép, stakhát a hangkincs az nem, de a magyar nyelv bír a totál indogermán grammatikával. A fura itt stak az, hogy épp a magyar nyelvet tárgyisaítják, kúthúmcbasszák a fingristák, az indogermán nyelvektől épp azt, ana nem az, ahogy mondjuk az angol nyelv. A fingristák épp a legtárgyloszásabb nyelvet az indogermántól basszták bedingtvé.Ámbár a magyar, germagyar nyelv bír egy dohopa struktúrával, ez a tiefe Struktur más, ahogy az angolnál(Chomsky), ez az indogermán struktur, az ősindogermán, látni volt az előbbi Lektionoknál is.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarnyelvindogerman-german.blog.hu/api/trackback/id/tr5218163954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása